SUPERMALING
Hostrupsvej 16. 1. th.
DK-1950 Frederiksberg C
  T: 2818 5051
E: james@supermaling.dk
CVR: 21938335
  - Om Supermaling
- Om Levering
- Om Produkterne
  - Om Dankort
- Tips & Tricks
- Min Konto
Varegrupper
Indendørs produkter->
Udendørs produkter->
Pensler og afdækning->
Måneds Tilbud
Om Dankort Om Dankort
SIKKER BETALING
Der kan betales med Dankort. Beløbet reserveres, men trækkes først på din konto 2 dage efter leveringsdagen.

www.supermaling.dk benytter en betalingsløsning leveret af www.pbs-international.dk. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL. Det betyder, at kun PBS kan læse disse data.
www.supermaling.dk overholder PBS retningslinjer for internethandel. Det betyder, at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i det lokale supermarked. For eksempel har du ingen selvrisiko ved misbrug, ligesom du kan afvise en forkert betaling.

SÅDAN KØBER DU IND HOS SUPERMALING.DK
Køb af maling og andre produkter hos Supermaling kan kun foretages via hjemmesiden på adressen www.supermaling.dk.
Varer købt via www.supermaling.dk leveres gratis til din adresse mellem kl. 07-20, hvis du bor inden for postnumrene 0800-4000. I resten af landet lægges et fragt gebyr i henhold til Post Danmarks priser for levering.
Når du køber via www.supermaling.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Du skal vælge leveringsdag, betalingsform og gennemføre betaling. Herefter modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Alle kontrakter indgås på dansk. Du kan til enhver tid få kopier af ordrebekræftelser på det, du har købt af www.supermaling.dk ved at sende en mail til james@supermaling.dk.
På leveringsdagen sender vi dig desuden en faktura via e-mail. Har det mod al forventning ikke været muligt at levere alle dine varer, bliver du også informeret om det via e-mail.
Du bedes bemærke følgende:
Ønsker du levering andre steder end foran din hoveddør, skal du oplyse den alternative adresse og venligst sørge for, at det er muligt for vores chauffør at komme frem til adressen.

FORTRYDELSE AF KØB
supermaling.dk leverer kun maling og relaterede produkter som pensler, sandpapir o.l.
Øvrige varer er omfattet af de generelle regler for fortrydelsesret. Hvis du fortryder, skal du inden 14 dage efter modtagelse sende varen til: supermaling.dk, Hostrupsvej 16, 1950 Frederiksberg C
Du skal selv betale for forsendelse af varen. For at du kan fortryde købet, skal varen tilbageleveres i stort set samme stand og mængde som ved modtagelsen og i ubrudt emballage. Når vi har kontrolleret varens stand, kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan returnere dine penge - herunder de udgifter, du har haft i forbindelse med forsendelse. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den på supermalings adresse (se ovf.), dog kun efter forudgående aftale.

REGISTRERING AF DINE DATA
Når du sender en bestilling til os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Disse oplysninger er nødvendige for, at vi dels kan holde dig informeret om din bestilling og dels kan levere varerne til dig. Oplysningerne transmitteres og lagres ikke i krypteret tilstand. De opbevares på servere hos XXXX i specialindrettede server rum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende inergén anlæg. Serverne overvåges 24 timer i døgnet.
Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år. De vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Du har altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.
supermaling.dk anvender en sessionsbestemt cookie til at holde styr på de varer, du har lagt i din indkøbskurv. Denne cookie slettes automatisk, når du forlader hjemmesiden.
På supermaling.dk anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres ingen oplysninger om din person. Formålet med disse analyser er at optimere navigation og virkemåde og rette eventuelle tekniske fejl, der kan betyde, at vores kunder f.eks. får en fejlmeddelelse.
Indkøbs kurv mere
1 x jumbo pensel 75
DKK 109,00

Copyright © 2007 Supermaling.dk